29-07-05

Enkele aanbevolen stukjes (3)

 
 :: [17/07/05] Er even tussenuit - Prettig verlof !
Naar goede gewoonte vindt tijdens de zomervakantie de jaarlijkse VBJ-Zomeruniversiteit plaats. Het hoogtepunt van de jaarwerking van de Vlaams Belang Jongeren. Ideaal moment voor mij om er even tussenuit te glippen om in een schitterend kader, met een toffe groep jongeren en voorzien van een boeiend programma het nuttige aan het aangename te koppelen. 

meer lezen>>> 

 :: [16/07/10] Smakeloosheid op de Gentse Feesten
Vandaag starten in Gent de Gentse Feesten. Gedurende deze 10-daagse is het over de hoofden lopen in het Gentse stadscentrum en is er een ongelooflijke veelheid aan activiteiten. Je moet al zeer asociaal of zeer specifieke interesses hebben zijn om je gading niet te vinden in het zeer diverse programma. Toch erger ik mij aan een bijzonder smakeloos gebeuren. 

meer lezen>>> 

 :: [15/07/05] Bevraging van het bestuur
De provinciewet (artikel 65 bis § 3) voorziet de provincieraadsleden in de mogelijkheid om het provinciebestuur te bevragen over aangelegenheden van provinciaal belang. Dit kan door een interpellatie, door het stellen van een mondelinge vraag of door het stellen van een schriftelijke vraag. Bij deze laatste optie worden vraag en antwoord gepubliceerd in een “Bulletin van vragen en antwoorden” dat periodiek verschijnt. In de praktijk betekent dit dat het bulletin jaarlijks verschijnt en zelfs niet digitaal beschikbaar is, dus dat het een zeer gedateerd en weinig gekend document is. Daarom dat ik zelf maar het initiatief heb genomen.

meer lezen>>> 15:02 Gepost door Tanguy Veys | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.