01-03-07

ULB durft wat Oost-Vlaams provinciebestuur verzuimde

:: [28/02/07] ULB durft wat Oost-Vlaams provinciebestuur verzuimde
Studenten aan de ULB willen een debat organiseren in het kader van de "Actieweek tegen Racisme" met moslimdenker en professor islamologie Tariq Ramadan. De rector van de ULB stelt evenwel zijn veto tegen een debat met Tariq Ramadan "omdat zijn standpunten de vrijheid doden". De provincie Oost-Vlaanderen had er vorig jaar minder problemen mee dat Ramadan een lezing binnen de provinciale muren hield.
meer lezen>>> 

 :: [27/02/07] VBJ-Winteracademie: Kroegentocht in Gentse binnenstad
Ter gelegenheid van de Winteracademie van de Vlaams Belang Jongeren in de regio Gent wordt op zaterdag 3 maart 2007 in de Gentse binnenstad een kroegentocht georganiseerd. Jong en oud zijn welkom voor een tocht doorheen tal van gezellige kroegen in de “Kuip van Gent” en met op tijd en stond natuurlijk een natje en een droogje.
meer lezen>>> 

 :: [26/02/07] Gespreksavond over katholicisme met o.a. Tanguy Veys
Op dinsdag 27 februari 2007 organiseert KVHV Antwerpen een gespreksavond omtrent “De relevantie van het katholicisme in de hedendaagse maatschappij”. Hiervoor werden volgende sprekers uitgenodigd: professor Matthias Storme, Vlaams Parlementslid Cathy Berx (CD&V) en ondergetekende.
meer lezen>>> 

 :: [23/02/07] Veys stapt met tuchtdossier naar gerecht
Een ambtenaar van de provincie Oost-Vlaanderen kon zich vele jaren en dan nog tijdens zijn uren, in de gebouwen van de provincie en met het computermateriaal van zijn werkgever, tot voor kort doodleuk bezighouden met zijn perverse hobby. Het is pas wanneer het ganse provinciale computernetwerk volledig plat ligt dat men ingrijpt. Wanneer door het provinciebestuur op de harde schijf van de betrokkene ook strafbaar materiaal wordt aangetroffen knijpt men een oogje dicht. Daarom ben ik dan maar zelf naar het gerecht gestapt.
meer lezen>>> 

 :: [22/02/07] Terug van weggeweest
Het is in de virtuele wereld de voorbije maanden een beetje stil rond mij geweest, maar daarom heb ik op politiek vlak niet stil gezeten of het wel en wee op het wereldwijde internet uit het oog verloren. Ik heb me evenwel voorgenomen om de draad opnieuw op te nemen en de lezer mag hier dus regelmatig een bezoekje brengen en zal me ook op andere blogs gewis tegenkomen. Mijn heropstanding is alvast niet onopgemerkt voorbijgegaan en menig Vlaamse Blogger heeft nu al voor mij de rode loper uitgerold en een verwelkomingsfeestje georganiseerd….
meer lezen>>> 

 :: [19/02/07] Belastingbetaler draait op voor Oost-Vlaamse spilzucht
Wie dacht dat met de VLD in het beleid de belastingen niet verhoogd zouden worden, heeft het verkeer voor. Nadat het Gentse stadsbestuur (SP.a-Spirit-VLD) tijdens de vorige legislatuur al een aanslag pleegde op het inkomen van de Gentenaars, komt nu ook de Oost-Vlaamse deputatie (CD&V-VLD-SP.a) op de proppen met een nieuwe belastingsverhoging. Eens te meer mag de belastingbetaler het gelag betalen.
meer lezen>>> 

 :: [17/02/07] Geen cordon sanitaire in Oost-Vlaamse provincieraad
Op de agenda van de provincieraad van woensdag 14 februari 2007 stond de benoeming van een heel reeks provincieraadsleden in tal van intercommunales en VZW´s. Ondermeer diende men 4 effectieve vertegenwoordigers in het Regionaal Landschap Meetjesland (RLM) aan te duiden.
meer lezen>>> 

 :: [16/02/07] Actie voor behoud Gentse postkantoren
Vandaag werd actie gevoerd door het Vlaams Belang Koepel Gent tegen het verdwijnen van 6 postkantoren op het grondgebied van de stad Gent. Het gaat concreet om de postkantoren New-Yorkstraat (Muide), Francisco Ferrerlaan (Van Beverenplein), Slachthuisstraat (Macharius), Zwijnaardsesteenweg (Universitair Ziekenhuis), Langestraat (Ledeberg) en Sint-Simonstraat (Gentbrugge). Hierbij werd telkens aan de gebruikers van het postkantoor een pamflet overhandigd waarin de sluiting werd aangeklaagd, alsook de hypocriete houding van de politieke verantwoordelijken. Ook de buurtbewoners kregen dit pamflet in hun brievenbus.
meer lezen>>>

12:35 Gepost door Tanguy Veys in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.